"Vi hånglar massor i taxin"

NYHETER

SINGEL-PETER

Han jobbar som producent, missar aldrig en utekväll och vill gärna träffa en tjej med varmt hjärta. Typ hans ex.

Lördag 11 februari.

Jag går aldrig på riktiga dejter.

Jag ringer aldrig nummer jag får på krogen. Kanske är jag bara feg. Eller lat och hoppas att tjejerna ska ta tag i det, vilket de aldrig gör.

Men plötsligt händer det. Den jättesöta tjejen jag träffade ett par minuter förra helgen messar och pushar fram en träff. Nervös hämtar jag henne i taxi på Östermalmstorg klockan åtta. Hon är lång och sådär modellsnygg i sin pälskragade vinterkappa och sitt vackra leende.

Barhopping i Gamla stan funkar bättre än jag trott, och det känns som vi kommer nära. Vin och drinkar gör henne uppriktig, hon råder mig att byta frisyr och säger att jag är en så mycket bättre person än den där backslicken antyder. Och att jag borde släppa fram min dialekt mer. Hon älskar den.

Magkänslan säger att hon gillar mig och vi tar ett sista glas på Grand Hotel. Utanför hånglar vi massor och fortsätter i taxin så att chauffören harklar sig.

Hur gärna jag än vill så håller jag mig ifrån att föreslå sex, jag vill inte förstöra det här. Så jag släpper av henne hemma och hoppas på en fortsättning snart.

Kanske finns det en himmel runt hörnet trots allt?

"Inte konstigt man är singel"

SINGEL-HANNA

Hon jobbar inom sjukvården, närmar sig 30 och gillar att hänga på Söder. Hon skräms av tanken på ett förhållande.

Här är fler dagboksinlägg: