Nyheter

Sagoslut för känslosamme Carlos

Av: 

Zendry Svärdkrona

NYHETER

Hopp, förtvivlan och en plats i Stockholm blev facit

En riktig Fame-historia: killen som inte trodde på sig själv och tyckte att hans uppträdande gick dåligt tog sig ändå vidare.

Det hela utspelade sig i ”Fame Factory” i går.

Flera hundra nervösa sångare hade tagit sig till Fame Factorys auditions i Helsingborg. Nervösa, både inför uppträdandet och för Bert.

Innan auditionen funderade Bert kring deltagarna:

– Jag skulle kunna plocka bort 90 procent av dom här utan att höra dom sjunga, sa han till resten av juryn.

Deltagarna hade nog anledning att vara nervösa.

Carlos och Jessica

Men två personer föll i varje fall dansbandskungen från Skara i smaken: Carlos och Jessica.

Stockholmskillen Carlos var nervös när han skulle framföra Backstreet Boys ”The one” och tyckte inte alls att det gick bra, trots att han verkade så säker på scenen. Juryn stod dock på Carlos sida och var positiva i sina omdömen. Bert blev så övertygad av Carlos mjuka stämma att han ville skicka honom till huvudstadsheatet. Carlos, som var väldigt nervös och tyckte att det gått helt åt h-e blev så lycklig att han började gråta och ropade ”Men Bertan!" till en något avvaktande Bert Karlsson, samtidigt som han hoppade runt och viftade med armarna i helikopterstil.

Den andra lyckliga var 28-åriga Jessica från Trollhättan, som framförde en låt, vars titel lät som den kunde ha skrivits av Bert: ”Lita aldrig på en man”. Varför hon valt den låten förtäljde aldrig programmet, men kanske tänkte hon lite på Bert...

Hon var i alla fall lättad:

– Det är skönt nu när det är klart...

ANNONS EXTERN LÄNK

Dela julkänslan och låt julen blomma – skicka ett blombud med Interflora här!

Interflora

Publisert: