Passagerarnas skräck: Barn skrek under åtta timmar

NYHETER

Passagerna på ett flygplan mellan Tyskland och USA beskriver resan som en ”flygresa från helvetet”. Detta för att en treåring skrek åtta timmar i sträck, skriver Inside Edition.

Passagerna på ett plan från Tyskland till USA i augusti förra året kallar resan kort och gott för ”en flygresa från helvetet”. Detta då en treårig pojke skrek oavbrutet under åtta timmar.

Shane Townley, som befann sig på planet, filmade delar av flygresan och nyligen har filmen sett dagens ljus.

– Det såg ut som att mamman var van vid det. Han klättrade på stolar. Han lugnade aldrig ned sig. Han sprang upp och ned i gångarna och det fanns inget hon kunde göra.

Foto: TT
Genrebild.

Försökte få sitt barn att lugna sig

Innan planet ens hade lyft hade mamman frågat flygpersonalen om de kunde slå på Wifi så att barnet kunde underhålla sig med en ipad. Man hörde henne även vädja till sitt barn att lugna sig. Hon berättade för flygvärdinnorna att hennes son har ett dåligt humör och att han är svårhanterlig.

– Alla vi tittade på varandra och tänkte ”att det här kommer att bli en lång flygresa”, säger Shane.

När planet till slut landade på Newark Liberty International Airport i USA pustade passagerna ut.

Lyss Stern, som är expert gällande föräldraskap, tipsar föräldrar om att ha med böcker, snacks och leksaker som finns tillgänga om ens barn krånglar. Dessutom föreslår hon att man laddar en ipad med låtar och filmer som barnen gillar, vilka kan hålla de upptagna, skriver Inside Edition.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA