Singel-Peter: ”Hade sex med två lärarinnor i gymnasiet”

NYHETER

Ar det verkligen sant? Vi sitter på hotellet i Hong Kong och gratisdrinkar i club-loungen och pratar sexminnen när min kompis säger att han låg med två av sina lärarinnor i gymnasiet. Han bedyrar att det är en true story och att han var tokig med tjejer när han var yngre, låg med alla som kom i hans väg. Själv säger jag att på den tiden var det skralt, och att mitt liv nu, med tjejer hit och dit, kanske är en revansch på mina ungdomsår.

Han säger att det kan vara så, men varnar att det är en stil som bara ger ångest, jakten på bekräftelse. Han lever ett helt annat liv nu, stadgad sen länge och ska gifta sig. Han säger att det är underbart, en känsla av att bara kunna vara.

När vi kommer till Dragon-I är halloweenpartyt i full gång. Vi köper peruker för att smälta in bland maskeradfolk och det shottas i tequila och whisky. Kee Club och Drop, alla ställen på hipplistan ska bockas av och det är kul, men jag kan inte låta bli att tänka på vad som händer hemma. Innan jag somnar sms:ar jag flera tjejer i telefonboken. Meningslösa sms, men svaren ger mig den bekräftelse jag så uppenbart behöver.

När ska jag nöja mig med att bara vara?

Singel-Hanna: ”Michael Jackson skulle avundats vår dans”