Singel-Peter: ”Finans- tjejen är bra sex”

NYHETER

Det känns nästan som om jag är otrogen.

Jag sitter och äter brunch på Scandic Anglais med finanstjejen, som jag kallar henne, när jag träffar kompisar som också är bufféhungriga. Jag berättar att jag bor på hotellet över helgen för att det är stökigt hemma. De tycker att det är vansinnigt roligt. Eller bara vansinnigt.

De viskar "vem är hon?" i mitt öra så att hon inte hör och jag förklarar att hon sovit med mig men att vi tar det sen. Det låter nästan som jag är en sliskig businessgubbe som försöker smussla med en älskarinna. Fast så är det ju inte.

När min bror frågar ut mig senare är jag ärlig. Jag säger att det är bra sex, men att jag inte vet om hon är min typ. Jag skulle vilja känna mer. Jag börjar nästan tro att jag tappat förmågan att bli kär, att jag blivit avtrubbad. När hon sms:ar på söndagen och frågar om vi ska hitta på nåt på kvällen är jag så usel att jag inte ens svarar. Jag måste jobba och de lediga timmar jag har vill jag vara för mig själv. På mitt hotellrum. För, hotellgrejen handlar ju inte bara om att slippa städa. Jag försöker ju ha semester från mitt liv, god damn it.

Roomservice, kan man få upp en oxfilé till niofilmen?

Singel-Hanna: ”Fyllekärlek låter inte bra”