Bingospelarnas bästa grillrecept ska utses

NYHETER

Carin da Silva tipsar om det bästa för grillen - lax i foliepaket!

1 av 2 | Foto: Vem har bästa grillreceptet?

Under sommaren har spelare fått skicka in sina bästa grillrecept till Svenska Spel. De tävlar om att vinna en fin grill. Vi frågade Carin da Silva om hennes bästa grilltips. Och vad skulle hon göra om hon vann en jackpot på 200 000 kronor?

Svenska Spels omtyckta sommarsatsning Grillbingo är inne på sista veckan - 9 augusti är sista chansen att spela det populära spelet. Grillbingo har varit mycket uppskattat då det lockat med fina grillpriser samt högre jackpot än de andra spelen. Det har varit nya lyckliga vinnare varje dag hela sommaren. Högsta jackpotten i juli gick till Marian som kammade hem hela 27 316 kronor att dryga ut semesterkassan med.

Spelarna har även varit välkommna att skicka in sina bästa grillrecept - bästa receptet belönas med en fin grill. Den spännande tävlingen avgörs nästa vecka.

Carin grillar lax i folie

Aftonbladet.se/bingo pratade med den folkkära svenska sångerskan, musikalartisten och dansstjärnan Carin da Silva, mest känd från tv4:s danstävling "Let Dance", och frågade om hennes bästa grilltips:

— Vi brukar grilla lax. Då slår jag in den i ett foliepaket med vitlök och citronpeppar och låter ligga på grillen. Sedan serverar jag det med massa gott, som pesto och parmesanost. Till det dricker jag allra helst ett glas rosévin. Även såhär i kräfttider grillar vi, jag är nämligen väldigt allergisk mot skaldjur så det blir inga kräftskivor för mig.

Vad skulle du göra om du vann 200 000 kronor i jackpot?

— Då skulle jag ta ledigt från jobbet och resa långt bort. Till USA, och sedan till Argentina och andra heta ställen i Sydamerika där man kan dansa!

Lina Thorén, Minimedia