Fyra sköts ihjäl på glassbar

NYHETER

Fyra människor sköts till döds på en glassbar i tyska staden Ruesselsheim på tisdagen.

En stort antal polisstyrkor jagade på tisdagsnatten fyra gärningsmän.

Tre män och en kvinna dödades i den blodiga attacken som skedde på en italiensk glassbar i den tyska staden Ruesselsheim nära Frankfurt vid 20-tiden på tisdagskvällen.

Enligt polisen tyder den första informationen på att kvinnan satt på en intilliggande restaurang, men hamnade i skottlinjen och dödades av misstag, skriver den tyska tidningen Der spiegel.

Enligt tidningen Die Welt är motivet till det blodiga dådet okänt, men det har spekulerats om att det kan röra sig om en maffiauppgörelse riktad mot de tre ihjälskjutna männen.

Kvinnan sköts i ryggen och dog omedelbart. Två av de skjutna männen dog på platsen medan det fjärde offret dog i ambulansen på väg till sjukhuset.

Flydde från brottsplatsen

Polisen trotr att fyra gärningsmän var inblandade i attacken. De ska ha burit både skjutvapen och kniv. De kunde efter den blodiga attacken på glassbaren fly från brottsplatsen och eftersöktes på tisdagsnatten av polisen.

Enligt tidningen Der spiegel hade polisen spärrat av stora delar av centrala Ruesselsheim och sökte efter gärningsmännen i hela Rhein-Main-Gebiet-området.

Enligt Die Welt sökte polisen efter gärningsmännen både till fots, med helikopter och med hundpatrull.