Nyheter

DiCaprio attackerad av kvinna med ölflaska

NYHETER

Syddes med ett dussin stygn på sjukhus

Filmstjärnan Leonardo DiCaprio blev i går attackerad med en flaska.

Han skadades så illa att han tvingades sy ett dussin stygn i huvudet.

Leonaro DiCaprio, som just nu spelar in en Martin Scorsese-film, uppges inte vara så allvarligt skadad att det kommer att störa hans arbete.
Leonaro DiCaprio, som just nu spelar in en Martin Scorsese-film, uppges inte vara så allvarligt skadad att det kommer att störa hans arbete.

Leonardo DiCaprio var på fest hemma hos Paris Hiltons ex-pojkvän Rick Salomon i Hollywood Hills när en kvinna plötsligt slog honom i huvudet med en ölflaska, skriver People Magazine på sin webbsajt.

Attacken skedde klockan fyra på natten till fredagen, lokal tid.

Leonardo fick ett sår i närheten av örat som var så stort att han tvingades uppsöka sjukhus och sy runt ett dussin stygn.

- Leo attackerades av en kvinna som upprepade gånger blivit ombedd att lämna egendomen. Kvinnan slog honom med ett glasföremål innan hon hölls tillbaka av vittnen, säger Leonardos talesman Ken Sunshine till People´s Magazine.

En brottsutredning är inledd

Los Angeles-polisen har inlett en brottsutredning om händelsen. Leonaro DiCaprio, som just nu spelar in en Martin Scorsese-film, uppges inte vara så allvarligt skadad att det kommer att störa hans arbete.

Sara Ångström

ANNONS EXTERN LÄNK

Den nya muminmuggen 2021 finns hos Cervera – förhandsboka nu!

Cervera

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter