Här är Victorias och Daniels kärleksnäste

Publicerad:
Uppdaterad:
fantastisk vecka När Victoria och Daniel vill vara för sig själva beger de sig till kungens båthus. Här solbadar paret på kungens yatch eller i solstolarna vid bryggan. Och på verandan bjuder kungen på stora luncher.
Foto: mattias carlsson
fantastisk vecka När Victoria och Daniel vill vara för sig själva beger de sig till kungens båthus. Här solbadar paret på kungens yatch eller i solstolarna vid bryggan. Och på verandan bjuder kungen på stora luncher.

BORGHOLM

Här är Victorias och Daniels hemliga kärleksnäste.

Vid kungens privata båthus njuter kronprinsessan och hennes pojkvän av sol och bad.

På kvällarna tar paret romantiska simturer i solnedgången.

I dag fyller kronprinsessan Victoria 28 år och under eftermiddagen firas hon på Borgholms idrottsplats med pompa och ståt.

Tillsammans med sin pojkvän Daniel Westling har hon haft en fantastisk sommarvecka på Öland. Kärleksparet fyller de soliga dagarna med långpromenader, golf, löprundor och shopping.

Men när Victoria och Daniel vill vara för sig själva beger de sig till en plats som få känner till – deras eget kärleksnäste.

Nere vid kungens båthus, ett stenkast från Sollidens slott, åker paret vattenskidor och solbadar på kungens yacht eller i solstolarna vid bryggan.

Romantiska simturer

Det brukar även bli romantiska simturer i solnedgången.

Det lyxiga båthuset är inrett i elegant skärgårdsstil och i det stora vardagsrummet finns en stor öppen spis. På verandan utanför bjuder kungen på stora luncher där alla barn och deras respektive närvarar.

Privata kockar

Maten tillreds i strandvillan av Sollidens egna kockar och består bara av de mest exklusiva råvaror.

Vid båthuset umgås också Victoria och Daniel med sina vänner, bland andra H&M-arvtagaren och miljardären Karl Johan Persson. Häromdan spelade han och Daniel golf innan kompisarna handlade jordgubbar åt drottning Silvia. Killarna passade också på att köpa med sig en Aftonbladet till Victoria.

På Öland är man stolta över att kronprinsessan och hennes pojkvän väljer att tillbringa sin lediga tid här.

– Hon är en jättebra ambassadör för ön. Kungafamiljen och deras vänner är alltid välkomna till oss, säger Kjell Gehammar, chef på Strand Hotell i Borgholm.

Så firas Victoria-dagen

Tidigare:

Daniel Nyhlén

Publicerad: