God morgon! Det här hände medan du sov

avAftonbladet

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från natten till söndag den 21 maj.

Tre till sjukhus – föll från trevåningshus vid fest

Tre personer föll från taket på ett trevåningshus i Umeå under natten – ett fall på upp till tio meter. Det skedde i samband med en stor studentfest med över 1 000 deltagare.
Läs hela artikeln

Bil voltade av vägen – tre förda till sjukhus

En personbil voltade av vägen norr om Timrå och landade på taket. En person flög ut genom fönstret. Tre personer fördes till sjukhus och en uppges ha allvarligare skador än de andra två.
Läs hela artikeln

Svensk man försvunnen vid jakt på Nya Zeeland

En 27-årig man från Mellansverige har försvunnit under en jaktutflykt i Nya Zeeland. Han skulle komma tillbaka i onsdags – men dök aldrig upp. Under sökandet har man hittat ett tält och en sovsäck.
Läs hela artikeln

Barn brännskadade vid skateboardtrick i Danmark

Sex barn brännskadades – varav minst två allvarligt – vid ett skateboardarrangemang i danska Sønderborg. Vid ett eldtrick blåste tändvätska och eld ut över publiken.
Läs hela artikeln

Foto: Jimmy Wixtröm.

Lundqvist ”akutbehandlad” efter semikrossen

Sverige besegrade Finland klart i VM-semifinalen (4–1). Men målvakten Henrik Lundqvist skadade sig vid en jätteräddning i slutet av matchen – och hoppade över medias frågor för att i stället få en akut behandling.
Läs hela artikeln
Läs också: ”Bäckis” sugen på revansch efter Sotji
Läs också: Allt om 4–1 mot Finland
Mats Wennerholm: ”En gyllene chans att bli historiska”

Gymchefen kastar ut alla vågar: ”Sjuka ideal”

Gymchefen Per Christiansson, 50, vill inte bidra till ätstörningar eller kroppsfixering. Därför har han valt att slänga ut alla vågar på föreningens anläggningar.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!