Två lik hittade på biograf i Nederländerna

Polisen jagar misstänkt dubbelmördare

avOskar Forsberg

Publicerad:
Uppdaterad:

När personalen kom till biografen i Groningen i morse gjorde de en fasansfull upptäckt.

I en av salongerna låg två döda personer.

Polisen jagar nu en misstänkt man som syntes på biografen under gårdagen.

Polisen i nederländska Groningen utreder just nu ett misstänkt dubbelmord. I morse kom ett larm från en biograf i staden att två döda personer hittats i en biosalong.

Mordutredare har arbetat i salongen hela dagen och man har kunnat identifiera personerna. Man har emellertid ännu inte offentliggjort några detaljer då alla anhöriga inte har underrättats om dödsfallen.

Det var under lördagskvällen ännu oklart om brottet begåtts inne på biografen eller om personerna redan var döda och lämnades på platsen, enligt polisen.

1 av 5 | Foto: Polisen
Under dagen släppte polisens mordutredare en bild på en person man misstänker ligga bakom dubbelmordet.

Lokala medier har talat med personal på biografen som uppger att man normalt kontrollerar alla salonger efter stängning. Ingen har sagt att de iakttagit något misstänkt under fredagskvällen.

Under utredningens gång under dagen släppte polisens mordutredare en bild på en person man misstänker ligga bakom dubbelmordet.

Personen som syns på bilder från en av biografens övervakningskameror har identifierats som 33-årige Ergün Senarabaci och polisen letar nu för fullt efter honom.

Han uppges vara 1,72 lång, ha mörkt hår som är rakat på sidorna och skägg. 

Man vädjar nu till allmänheten om hjälp i jakten på den misstänkta mördaren, men varnar samtidigt att inte närma sig honom utan att i stället ringa polisen.

Biografen kommer att hållas stängd tills vidare.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Brott

Biografer

Mord

AB Voice