Han häktas för mordet på Violeta

NYHETER

23-åringen släkt med kvinnans make

Tvåbarnsmamman Violeta Godevska, 29, slogs ihjäl på sin egen krog.

I går häktades en 23-årig man misstänkt för mordet.

23-åringen är släkt med kvinnans make.

Violeta Godevska.

Tvåbarnsmamman Violeta Godevska, 29, mördades natten till i söndags på sin krog i centrala Hedemora. Hon hittades av krogpersonalen på förmiddagen. Hon hade utsatts för grovt våld.

23-åringen anhölls i söndags och häktades i går skäligen misstänkt för mordet på tvåbarnsmamman. Den häktade mannen är släkt med kvinnans make.

Häktningsförhandlingarna i går hölls inom stängda dörrar och polisen är fortfarande förtegen om motivet till mordet. Men enligt uppgifter till Aftonbladet var Violeta Godevska hotad. Senast i förra veckan hotades hon till livet i telefon av en man.

Ingen koppling till maken

Violeta Godevskas make dömdes nyligen till sex års fängelse för inblandning i en stor heroinhärva i Hedemora, men polisen ser ingen koppling mellan detta och mordet.

Restaurangens kunder svek när knarkaffärerna blev kända. Enligt flera personer som Aftonbladet talat med kämpade Violeta hårt för krogen och till sist återvände gästerna. Trots det är rörelsen sedan en tid till salu för 1,8 miljoner enligt en annons på internet.

Polisen är mycket förtegen om hur kvinnan mördats. Polisen säger inte heller någonting om vad obduktionen visat, eller om den undersökning av den häktade 23-åringen som en rättsläkare utfört.

Johan Bratt