Succésyrrans skandalbilder

Pippa Middletons lättklädda foton skakar kungafamiljen

LONDON. Nakenbilder skakar familjen Middleton.

Knappt har Kate blivit kunglig förrän både lillasyster Pippa och lillebror James drabbats av kändisskapets baksida.

– Pippa är förkrossad, säger en källa nära kungafamiljen.

Hon gjorde succé under det kungliga bröllopet som sin syster Kates brudtärna. Pippa Middleton utsågs snabbt till Storbritanniens mest eftertraktade kvinna. På Facebook startades gruppen ”Pippa Middleton Ass Appreciation Society”, ungefär ”Sällskapet för uppskattandet av Pippa Middletons rumpa”, som nu har över 200 000 fans.

Dansar i kjol

Men nu skakas hon av en första skandal.

Lättklädda bilder av den yngre systern Middleton har läckt ut på nätet. På bilderna poserar Pippa i en lila spetsbehå av pushup-typ och en tunn, nästan genomskinlig, vit underkjol. Hon dansar tätt intill en oidentifierad kille i kalsonger som har sin hand på hennes bara mage.

– Pippa är förkrossad, det är en privat bild, säger en källa nära det brittiska kungahuset till Daily Star.

I dag publicerar News of the World flera bilder på Pippa, med och utan bikini, från en privat semester. Hovet kallar bilderna ”En förlägenhet”.

Nakenbilder sprids

Samtidigt har Kate Middletons lillebror James hamnat i en ännu mer prekär situation, skriver Daily Star. En amerikansk porrsajt har publicerat nakenbilder av den nya kunglighetens lillebror. På ett par bilder poserar han i ett badkar med bara en ölflaska i handen och i en annan bild är James Middleton mitt ute i naturen och står i stövlar med neddragna byxor och visar rumpan för kameran.

Publisert: