"Vi ska ha en rörlig meny"

NYHETER

Hallå Eva Gustafsson, som gör om caféet Moccasin till restaurang.

Foto: Namn: Eva Gustafsson. Ålder: 36. Bor: Rörsjöstaden. Yrke: Restaurangägare.

- Jag ville skapa en blandning mellan ett café och en restaurang, med fokus på dryck och inte bara mat. Alla Moccasins viner kommer att finnas på glas, så att man ska kunna smaka de riktigt exklusiva vinerna även om man har en tajt budget.

Vilken är din egen favoriträtt ur Moccasins utbud?

– Jag är vegetarian, så jag måste nog säga att den vegetariska risotton är en av mina favoriter.

Hur skulle du beskriva restaurangens koncept?

– Vi bjuder på husmanskost från hela världen, serverat som mindre rätter så att man kan testa några olika. Vi ska ha en rörlig meny, både när det gäller mat och vin, så utbudet förändras hela tiden. Men några favoriter kommer alltid att finnas på menyn.

Deniz Löfberg (.se)