Kolla, nu blir det enklare att logga in

Publicerad:
Uppdaterad:

Nu gör vi det ännu enklare att bli och vara medlem i Aftonbladet .

Med den nya orange inloggningsbalken kommer du också tydligt se om du är inloggad eller inte.

Kanske har du redan noterat balken alldeles under den stora Aftonbladet-loggan högt upp på sidan?

Det är första steget i en rad förbättringar som kommer framöver – allt för att göra livet på aftonbladet.se enklare för den snabbt växande skaran -medlemmar.

Enklare att hitta

– Vi kommer att göra det enklare att hitta och navigera bland allt exklusivt material, säger Sara Olofsdotter, produktchef för . Men vi kommer även att snygga till den grafiska profilen och förbättra strukturen på sajten. Det är mycket spännande saker på gång. Den nya inloggningbalken är bara ett första exempel. Med den blir det enklare att logga in och se att man är inloggad.

Allt fler medlemmar

Antalet -medlemmar har vuxit kraftigt under året, och fortsätter att öka. I april har kundtillströmningen varit exceptionell.

– Redan idag får man väldigt mycket för pengarna. Men nu satsar vi på att det ska bli ännu mer prisvärt att vara -medlem, säger Sara Olofsdotter.

– Vi märker att det finns ett stort intresse för fördjupande artiklar, extramaterial och unika erbjudanden. Våra -kunder ska känna att de gör en bra affär, får allt aftonbladet.se har att erbjuda – och lite till.

Några av PLUS-medlemmarnas favoriter 2007

Per-Erik Gustavsson

Publicerad: