Meghan Markle

Därför är Meghan Markles hela släkt portad

Av: 

Karin Ahlborg

NYHETER

Halvsystern skriver på en bok som svartmålar prinsbruden.

Halvbrorsan har vädjat till brittiska hovet att avstyra giftermålet.

Pappa ställde upp på falska paparazzibilder mot betalning.

Hennes brorsbarn tänker lansera extra stark cannabis i anslutning till bröllopet.

Inte undra på att Meghan Markles gästlista är kortare än kort.

För ganska precis ett år sedan intervjuades Meghan Markles halvbror Thomas av Daily Mails reporter David Jones.

Thomas Markle Jr spekulerade över gästlistan vid ett förmodat kommande bröllop, flera månader innan förlovningen eklaterades.

Han skulle självklart bli bjuden, liksom hans fästmö som förvånansvärt snabbt kommit över att Thomas Markle Jr bara tre månader tidigare hade gripits efter att ha hotat henne med en skarpladdad pistol.

Sedan följde en radda morbröder, farbröder och syskonbarn som alla skulle hedra brudparet med sin närvaro.

Med facit i hand och bara timmar kvar till bröllopet visar det sig att den enda ur familjen som kommer att närvara är Meghan Markles mamma Doria Ragland.

Alla andra har gjort bort sig på ett eller annat sätt.

Hävdar yttrandefrihet

•Samantha Grant, 53, är Meghan Markles halvsyster på pappans sida. Hon var tidigt ute och anklagade Meghan för att ha förskjutit henne på grund av hennes handikapp. Samantha Grant drabbades av MS 2008 och sitter numera i rullstol.

Senare fortsatte hon krypskyttet genom att kalla Meghan Markle för egenkär och självisk. Så sent som häromdagen åberopade hon USA:s konstitution och första tillägget som handlar om yttrandefrihet i ett ilsket svar på den blivande brudens vädjan om att skippa elakheterna.

Samantha Grant har också en bok om sin halvsyster på väg ut som ska avslöja allt om Meghan Markle.

Hennes egen mamma säger att ”Samantha inte är någon trevlig person”.

”Egenkär och ytlig”

•Halvbrodern Thomas Markle Jr är inte så mycket sämre. När han uppenbarligen väntat förgäves på den flotta inbjudan satte han sig ner för två veckor sedan och skrev ett öppet brev till prins Harry.

I brevet varnade han prinsen för att begå ”det största misstaget i den kungliga historien” genom att gifta sig med ”en ytlig och egenkär kvinna” som kommer att ”förvandla den kungliga familjen till ett skämt” och vädjade om att bröllopet skulle ställas in.

Thomas Markle Jr har sedan ångrat sig och skyller på att pressen varit stor på Meghans släktingar inför bröllopet.

Trots att han inte är inbjuden befinner sig Thomas Markle Jr i England, ditflugen på en kvällstidnings bekostnad och mot ett större honorar.

Extra stark cannabis

•Sönerna till Thomas Markle Jr, Tyler och Thomas, befinner sig också i London. De har fått sina resor betalda av en tv-kanal som hade tänkt ha brorsbarnen som expertkommentatorer i studion under sändningen av ceremonin. Fast där har kanalen tänkt om och bröderna får istället drälla omkring bland de andra vanliga, dödliga åskådarna.

Men Tyler, som odlar cannabis lagligt i Oregon, har redan tänkt ut ett sätt att dra nytta av sin fasters bröllop. Han räknar med att casha in på sin extra starka cannabis-sort som han ska döpa till Markle´s Sparkle.

•Pappa Thomas Markle Sr fotograferades sittandes på ett internetcafé där han läste artiklar om sin dotter. Rappt fångat av fotografen, kan man tycka - tills det uppdagades att det hela var riggat och att Thomas Markle Sr fått en rundlig ersättning för att ställa upp på fotografierna.

I samma veva genomgick han en mindre hjärtoperation, en ballongsprängning, och hävdar att det var uppståndelsen kring den falska paparazzibilden som orsakat hans hjärtproblem.

Hans hjärtoperation är den officiella anledningen till att prins Charles leder bruden uppför en del av altargången.

Det finns ingenting som tyder på att brittiska kungahuset kommer att slippa dramer fortsättningsvis.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Kärleksyra i Storbritannien – följ prins Harrys och Meghans bröllop

ÄMNEN I ARTIKELN

Meghan Markle

Bröllop

Storbritannien