Instagrampar gifte sig vid första ögonkastet

NYHETER

Erica Harris och Arte Vann hittade kärleken på Instagram.

Sedan gifte de sig på flygplatsen några minuter efter att de träffades i verkligheten för första gången.

Snacka om kärlek vid första ögonkastet.

Erica Harris snubblade över Arte Vanns Instagramkonto för ungefär ett år sedan. Hon tyckte att han var en riktig pudding och gillade hur han skrev.

– Man kan se hur män är mot kvinnor på deras kommentarer. Jag märkte att Arte var väldigt personlig, och väldigt uppmärksam, och tänkte ”Wow, det här verkar som en trevlig kille”, säger Erica Harris till Daily Mail.

Taggade henne i en selfie

Så Erica gillade några av Artes bilder. Arte tog notis om uppvaktningen och taggade henne i en selfie.

– Jag bara ”En tagg? Det har jag aldrig varit med om förut” och sa ”Herregud den här mannen ser verkligen bra ut”. Så jag började följa honom, och han följde tillbaka direkt, säger Erica Harris till Daily Mail.

Sedan dröjde det inte länge innan de båda turturduvorna började korrespondera med varandra. Första kvällen pratade de i flera timmar, och sedan fortsatte det så.

Men efter ett par månader tyckte Erica att de kommit varandra för nära. Så de beslöt sig för att stänga ner sina Instagram-konton.

Saknaden blev för stor

De startade snart nya konton, men pratade inte med varandra på flera månader. Sedan blev saknaden för stor, och Erica skrev till Arte. Först svarade han inte, då han varit med om en våldsam bilolycka, men när han väl gjorde det var det som att de aldrig hade slutat prata med varandra.

Till slut bestämde de sig för att träffas. Arte sa upp sig från sitt jobb i New York och köpte en enkel flygbiljett till Kalifornien.

Foto: Så här glada var kärleksparet när de presenterade sig för varandra Foto: Skrämdump Kcal

Gifte sig direkt

I fredags landande Arte Vann på Ontario International Airport där en förväntansfull Erica Harris tog emot honom. De gifte sig direkt på flygplatsen. Nu har de varit tillsammans i tre dagar.

– Jag ska njuta av livet mer än någonsin. Nu ska vi bara skratta och lära känna varandra, säger Erica Harris till Daily Mail.

Foto: Arte Vann gick ner på knä direkt Foto: Skärmdump Kcal
ARTIKELN HANDLAR OM

Instagram