Föräldrar delade ut gåvor under flygtur – hyllas av passagerare

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix / Facebook
Christina fick en överraskning på flygturen.
NYHETER

När Christina Galese klev på flygplanet fick hon en plats bredvid en pappa och hans lilla dotter. Men det som är mångas flygskräck visade sig bjuda på en fin överraskning, skriver Huffington Post.

Christina Galese klev på flyget som skulle gå mellan Newark och Orlando och märkte då hur alla passagerare tackade nej till en plats i mitten av planet.

”Jag såg att det satt en pappa och hans 18 månader gamla dotter satt på raden och intill satt hans fru och dotterns tvillingsyster. Men eftersom jag inte har något emot barn så sa jag att jag kunde ta platsen bredvid dem” skriver Christina i ett Facebookinlägg.

Föräldrarna bjöd på en fin överraskning

Innan planet skulle lyfta överraskade föräldrarna medpassagerarna genom att dela ut små goodie-bags till alla med platser runt dem. I påsen fanns choklad, snacks, öronproppar och ett meddelande som löd:

”Hej!

Våra namn är Ashley och Abbey. Vi är tvillingar, vi har precis fyllt 18 månader och det här är första gången vi är på ett flygplan. Vi ska besöka vår mormor/farmor och morfar/farfar. Vi ska försöka att vara lugna men om vi bestämmer oss för att vara lite galna så har vi sett till att ni har något sött och öronproppar.

Tack för att ni förstår och ha en fin flygtur”.

”Så omtänksamt”

Christina säger att hon tycker att det var så omtänksamt av föräldrarna att göra så:

”Och jag behövde inte använda öronpropparna en enda gång” skriver hon.

Historien om föräldrarnas smarta knep har nu gillamarkerats 18 000 gånger och delats nära 2 000. På Facebook har flera föräldrar skrivit att det var en fin gest men att man inte ska behöva be om ursäkt för sina barn.

”Jag önskar att samhället bara skulle komma över hela den här saken med barn på flygplan” skriver en.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Flygtrafik

Feelgood