Som man legat få man ligga

NYHETER

30 sekunder om Camerons sexrulle

Det gäller att välja sina strider i livet. Man får ta en fight om det viktiga och låta de små skitsakerna bero. Det är ett bra sätt att slippa magsår.

Cameron Diaz verkar i och för sig ha en annan filosofi. För ett par år sedan rev hon upp en juridisk snårskog med rötterna för att sätta dit en fotograf som hade tagit toplessbilder på henne en gång i tiden och nu försökte prångla ut dem till högstbjudande.

Mot bakgrund av att det nu går att köpa en s/m-porrfilm med Cameron i huvudrollen kan man fråga sig: Var det värt det? Om man vet att man har spelat in en galen film med piskor och läder som ligger och pyr någonstans, och att det bara är en tidsfråga innan den dyker upp eftersom man är hur känd som helst – är det då någon idé att bråka om några bilder där man visar bröstvårtorna?

Men nu är alltså Cameron i stämmartagen igen. De som distribuerar hennes film ska få på moppe. Men jag undrar ändå en sak, Cameron: Borde du inte stämma dig själv? Det är ju faktiskt DU som har gjort filmen.

Veckans favoriter

Tobey Maguire

Helt perfekt som en sympatisk liten Spindelman. Gå och se på ”Spider-man 2” om ni inte redan har gjort det. Det är serietidningsfilm när den är som bäst.

J.K. Simmons

Ännu en anledning att se ”Spider-Man 2”. helt underbar som hänsynslös tidningsredaktör.

Halloumi

Grymt god ost att grilla. Eller inte grilla. Den är god hur som helst.

”Den gode, den onde, den fule”

Clint Eastwoods paradnummer i ny och fräsch dvd-utgåva. Med samma gamla vanliga obetalbara signaturmelodi, förstås.

Gyllene Tider

Hur gamla som helst och drar fortfarande så mycket folk att alla andra artister kan gå och dra något ännu äldre över sig.

Karolina Fjällborg