God morgon! Det här hände medan du sov

avHans Österman

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Norsk familj vädjar till kidnappare

Familjen till Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, som varit försvunnen i elva veckor, vädjar nu till kidnapparna att höra av sig.
Läs hela artikeln
Brexit-omröstning skjuter upp födsel

Bil voltade – ung man till sjukhus

En bil voltade ut i terrängen på E 65 under natten mot tisdagen. En ung man fördes till sjukhus med oklara skador.
Läs hela artikeln
Höll sig undan – slipper fängelse

Nordkoreansk politiker till USA

USA:s utrikesminister Mike Pompeo ska träffa den högt uppsatte nordkoreanske politikern Kim Yong-Chol i Washington på fredag. De två ska diskutera nedrustningen av Nordkoreas kärnvapenprogram och sanktionerna mot landet.
Läs hela artikeln

SR-profil skadad i otäck ridolycka

En stor gren slog henne plötsligt ur hästsadeln och hon föll handlöst ned i marken. Nu berättar Carolina Norén, 53, om ridolyckan och sina svåra smärtor.
– Jag kunde inte ta emot mig med händerna och kände direkt när jag landade att det här var inte bra, säger hon till Nöjesbladet.
Läs hela artikeln
Hugh Grants vädjan till tjuvarna

Norska talangen talar ut

Nyheten om att de två norska skidtalangerna Helene Marie Fossesholm, 17, och Kristine Stavås Skistad, 19, blivit behandlade med tillväxthormoner blev en stor snackis i skidvärlden. Nu talar Fossesholm ut om uppståndelsen.
– Det finns alltid folk som missunnar en framgång, säger hon till TV2.
Läs hela artikeln
Mardrömstrippel i förlusten mot City
Appelgren lurad av knorr: ”Jag sprang”

Idas familj delar med sig av hennes sista ord

Tusentals svenskar följde Ida Boströms resa mot döden i sociala medier. I lördags begravdes hon och lämnade efter sig maken Tomas och två barn. Nu delar familjen med sig av breven hon lämnat efter sig.
Läs hela artikeln

Det får vara slut med makttramsandet nu

DANIEL SWEDIN: Vid sidan av dålig politik i överenskommelsen är den kryddad med symbolpolitik som ingen efterfrågar. Exempelvis jublar inte ens direktörerna över de justeringar av turordningsreglerna som partierna lovar ska komma. Betyg från fjärde klass, som fack och skolexperter ratat, är ett annat exempel på tramspolitik som ingen blir lycklig av.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!