Få senaste nytt med Nyhetskollen – varje dag

Så beställer du Aftonbladets nyhetsbrev

Missa inga viktiga nyheter – Aftonbladet väljer ut guldkornen och skickar ett nyhetsbrev till dig varje morgon.

– Vi vill hjälpa våra läsare att hålla sig uppdaterade och få en snabb överblick över vad som händer, säger redaktionschef Michael Poromaa.

På länken här anmäler du dig till nyhetsbrevet.

Har du frågor om Nyhetskollen – kan du ställa dem här.

Aftonbladet publicerar varje dag hundratals artiklar.

Vi har skapat nyhetsbrevet för alla som vill snabbt bli uppdaterade under stressade morgnar. Medan du dricker morgonkaffet kan du få en överblick över vad som skapar rubrikerna på Sveriges största nyhetssajt och vad folk talar om.

Våra reportrar och redaktörer samlar de största och viktigaste händelserna – såväl stora nyhetshändelser som glada historier som vi vill uppmärksamma dig på!

– Det blir en hjälp för att följa med i nyhetsflödet. De som prenumererar på nyhetsbrevet kommer att vara uppdaterade på det som händer och de stora samtalsämnena, säger Michael Poromaa.

Varje morgon kl 06.00 levererar Nyhetskollen nattens och det gångna dygnets händelser, ett nytt avsnitt av vår dagliga nyhetspodd Daily samt våra populära webbfrågor där ni läsare fått tycka till.

Nyhetsbrevet kommer varje dag, hela veckan.

Anmäl dig till Nyhetskollen och få senaste nytt! Allt du behöver är ett kostnadsfritt Aftonbladet-konto. Om du inte redan har ett skapar du ett i samband med att du anmäler dig. Kom ihåg att verifiera ditt konto i bekräftelsemejlet du får.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN