Ny sajt öppnar i dag

NYHETER

Vill du att hela Helsingborg ska veta att du gift dig, fått barn eller fyller år?

Från och med i dag finns sajten som samlar alla delar av familjelivet i Helsingborg på en plats.

Family.se.

På sajten kommer bebisbilder, hyllningar och bröllopsfilmer sorteras på samma sätt som bilar, möbler och bostäder på Blocket: län för län, kategori för kategori. Alla annonser för Helsingborg finns samlade på en och samma sida. Samtidigt kan din annons läsas från hela Sverige – precis som på Blocket.se.

– Det är klart att man vill visa hela Sverige sina stoltaste och finaste ögonblick i livet. På samma sätt som många dagligen använder Blocket för att leta fynd så hoppas vi att man ska använda Family.se för att se om det har hänt något kul för människorna man tycker om, säger Frans Storm, marknadschef på Blocket.

Unik position

Tillsammans med Blocket är det Aftonbladet Nya Medier som ligger bakom den nya satsningen.

– Vi har en helt unik position både i antalet dagliga besökare och förtroendet för våra respektive produkter. Det här är en spännande satsning som vi både är glada och stolta över, säger Anna Settman, vd för Aftonbladet Nya Medier.

Utöver användarnas egna annonser kommer till viss del också journalistiskt material att finnas tillgängligt på sajten.

Fyller ett behov

– I dag finns det ingen stor naturlig plats för svenska folket att berätta om sina bästa stunder i livet på. Och där tror jag att Family.se har ett behov att fylla, säger Anna Settman.

Till en början kommer alla tjänster på sajten att vara kostnadsfria, för att sedan i likhet med Blocket, vara betalningsanpassade.

– Och precis som för Blocket så granskar vi alla annonser före publicering. Man ska vara trygg på Family.se, säger Frans Storm.

Läs också:

Annika Henning