Glad filmsommar – vi bjuder på 6 storfilmer

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Solen verkar ha tagit semester och sommaren låter vänta på sig.

Då kanske vi kan pigga upp dig med en filmstund i rusket?

– Vi har laddat upp med sex riktiga storfilmer, som passar bra nu när vädret inte är på topp, säger Peter Nelander, kommersiell chef för Aftonbladet Plus.

I ett samarbete med streamingtjänsten Film2Home har Aftonbladet lagom till sommarens ledighet ordnat fram sex storfilmer.

Som Pluskund får du tillgång till titlarna helt gratis.

– Det ska löna sig att vara kund i Aftonbladet Plus. Förutom tillgången till all fördjupande journalistik, tester och guider så erbjuder vi löpande extra förmåner, säger Peter Nelander, kommersiell chef på Aftonbladet Plus.

Film varje torsdag

Under sommaren kommer alla Pluskunder att få tillgång till sex filmer via sitt vanliga Plusabonnemang.

– Vi är mycket glada över det här samarbetet och öppnar upp denna vecka med två stycken riktiga höjdarfilmer, "Wolf of Wallstreet" och "American hustle". Är du sugen på att hoppa på som Pluskund nu kostar det 29 kronor i månaden, utan bindningstid, säger Nelander.

Hur ofta släpps filmerna?

– Det rullar på under sommaren med en ny film i veckan, som kommer varje torsdag. Alla våra kunder får en kod skickad till sig och efter aktivering kan man se filmen i 48 timmar, där det passar dig bäst. Du kan titta i din dator eller via Film2Home-appar i din mobil eller läsplatta.

Fördjupad läsning

Aftonbladet presenterade nyligen rekordsiffror för stortsatsningen på Plus och har i dag över 200 000 betalande prenumeranter. Som Pluskund får du tillgång till fördjupad läsning, tester, guider, exklusiva dokument – och hos Plus Premium finns även möjligheten att dagligen läsa pappersversionerna av Aftonbladet och Sportbladet digitalt, samt Aftonbladets samtliga magasin.

– Aftonbladets redaktion gör verkligen sitt yttersta för att leverera högklassig journalistik som vi Plusmärker. Det är kärnan i vår verksamhet och vi kan konstatera att betalningsviljan är stor bland våra läsare, och att den viljan växer, säger Pluschefen Sofia Olsson Olsén.

Titta – här är alla storfilmer under sommaren

Torsdag vecka 26: ”Wolf of Wallstreet” och ”American hustle”.

Torsdag vecka 27: ”Mandela”.

Torsdag vecka 28: ”Mig äger ingen”.

Torsdag vecka 29: ”Searching for Sugarman”.

Torsdag vecka 30: ”Sune på bilsemester”.

Publicerad: