Nyheter

Magdalena och Magnus på kärlekssemester

NYHETER

”Det stämmer att de försöker lappa ihop förhållandet”

Kärlekssagan är inte över.

Magnus Hedman och Magdalena Graaf har åkt till Karibien på romantisk semester tillsammans.

- Det stämmer att de försöker lappa ihop förhållandet, säger Magdalenas mamma Linda Bergling till aftonbladet.se.

Paret meddelade sin skilsmässa för en tid sedan. Men nu är Magdalena och Magnus på en två veckor lång semester i Karibien för att hitta tillbaka till varandra igen.
Paret meddelade sin skilsmässa för en tid sedan. Men nu är Magdalena och Magnus på en två veckor lång semester i Karibien för att hitta tillbaka till varandra igen.

Det var i april i år som den före detta landslagsmålvakten Magnus Hedman, 31, och hans hustru, fotomodellen Magdalena Graaf, 29, meddelade att de tänkte gå skilda vägar.

- Det känns som om någon slitit ur hjärtat på mig, sa Magnus till Aftonbladet då.

Paret hade varit gifta i drygt fem år. De träffades sommaren 1998 genom Magdalenas lillasyster Hannah, som då var tillsammans med Magnus landslagskompis Martin Dahlin.

Fortfarande bästa vänner

När beskedet om skilsmässan kom var paret noga med att påpeka att de fortfarande var bästa vänner.

- Jag älskar Magnus som min bästa vän och vi vill inte varandra något ont, men vi behöver ge varandra frihet, sa Magdalena till Aftonbladet.

Ger kärleken en andra chans

Men nu verkar kändisparet vara på väg tillbaka till varandra. På onsdagen reste de tillsammans till den karibiska övärlden. De blir borta i två veckor.

- Det stämmer att de åkte igår och att de försöker lappa ihop sitt förhållande. Jag har inte varit så involverad i det här utan låter dem sköta det själva. Men det är klart att jag hoppas att allt blir bra mellan dem igen, säger Magdalenas mamma Linda Berglin till aftonbladet.se på torsdagen.

Paret har två söner tillsammans, Carl Lancelot, 4, och Tristan von Avalon, sex månader. Magdalena har även sonen Isaac, 10, från ett tidigare förhålande.

Sara Ångström

ANNONS EXTERN LÄNK

25 % medlemsrabatt på belysning hos Åhléns – handla här

Åhléns

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter