Skulle impa på dejt – fastnade mellan två byggnader

Foto: Mannen var våghalsig när han skulle imponera på sin dejt.
NYHETER

En man i Pittsburgh i USA tyckte att blommor och choklad var för simpelt när han skulle på dejt. Istället tog han ett skutt mellan två byggnader och det slutade inte bra, skriver CBS Pittsburgh.

Vissa vill göra ”det lilla extra” när de är på dejt, som den här mannan i Pittsburgh i USA. För att imponera på tjejen han var på dejt med bestämde han sig för att hoppa från taket på en byggnad till en annan – men misslyckades stort och föll emellan. Den enorma missen utspelade sig natten mot tisdagen.

Han satt fast i gapet mellan de två byggnaderna i flera timmar innan han räddades av räddningstjänsten i Pittsburgh som själva har skrivit om det hela på sin Facebooksida.

Forbes Ave är tillfälligt avstängd då Pittsburgh Paramedic Rescue försöker att rädda en man som är instängd mellan två byggnader. Mannen försökte imponera på sin dejt genom att hoppa från en byggnad till en annan”.

Slog hål i väggen

För att få loss honom började de med att slå hål på en av byggnadernas väggar inifrån – då gapet mellan inte räckte ända ned till marken.

– Vi försökte att gå från insidan av byggnaden men det visade sig vara lite svårt eftersom vi inte visste exakt var han var när vi kom inifrån, sa polisen Sony Toler till CBS Pittsburgh. 

 Så istället tog en av räddningsarbetarna sig ned med ett rep i gapet och de lyckades få ut honom.

Mannen kunde sedan föras iväg på bår med en bruten vrist. När han fördes in i ambulansen gav han tjejen två tummar upp. Nästa gång kan man gissa att han nöjer sig med att imponera med något mindre våghalsigt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Pittsburgh

USA