Nyheter

Katten Snuttan, 2, stal grillkorv från grannen

Av: 

Andreas Randhir Granfors

NYHETER

Glupska katten får internet att skratta

Katten Snuttan nöjde sig inte med maten som matte ställt fram. Så den oblyga tvååringen knatade över gatan och norpade åt sig en av grannens grillkorvar.

– Hon jagar efter det mesta, säger matte Caroline.

Det var under torsdagen som Snuttan dök upp hemma hos Caroline Söderström, 30, i Motala. I munnen hade hon med sig en grillkorv, som hon hittat hos en av Carolines grannar.

– Hon har ungar hemma nu så hon tyckte väl inte att det räckte med maten hon får här, säger Caroline.

”Någon i den familjen som fått skit”

Snuttan har tidigare tagit med sig ormar och skator hem för att visa upp för sina ungar vad som är ätbart. Huruvida grillkorv är lämpligt för kattungar är dock inte fastställt.

– Det är väl någon instinkt som får henne att släpa hem mat. Det var min inneboende som såg henne komma från tvärs över gatan med en korv i munnen. Hon är väldigt oblyg så hon har väl gått fram och snott korven och sedan har någon i den familjen fått skit för att det saknar en korv, säger Caroline.

”Det är ju lite pinsamt för mig”

Caroline som insåg det roliga i Snuttans tilltag lade ut en bild på boven på Facebook, där bilden har över 4 000 gilla-markeringar och har delats i flera grupper under fredagen.

– Folk tycker det är skitkul, jag har fått jättemånga positiva kommentarer. Det är ju lite pinsamt för mig, jag har inte gått över till grannen och bett om ursäkt så jag tänkte be om ursäkt på Facebook lite öppet sådär, säger Caroline som var snäll nog att skala korven och låta Snuttan avnjuta sitt stöldgods.

– Sedan låste jag in henne en stund så hon inte går och snor en flintastek eller något.

ANNONS

Sänk elkostnaden! Jämför elavtal och hitta ett bra avtal för dig – helt gratis!

Extern länk från Compricer

Jämför och byt nu!

Följ oss på Facebook

Publisert: