Skulle bajsa på chefens bord

avMikael Stengård

NYHETER

Bajsa på chefens bord, köpa alla rättigheter till Alexander Skargårds filmer och skaffa nya trädgårdsmöbler.

Det skulle Aftonbladets läsare göra om de vann 215 miljoner kronor.

Alexander Skarsgård – del av en vinnardröm.

Den lycklige vinnaren till rekordvinsten hittades i går kväll. På en första fråga vad han ska göra för pengarna svarade han:

– Gå ner i arbetstid och köpa bättre biljetter till Rögles och Helsingborgs matcher.

Vi frågade våra läsare vad de skulle göra om de vann 215 miljoner kronor. Och fantasin flödade fritt.

"Vill skriva om människan"

”Eftersom jag och min sambo väntar vårt första barn skulle vi lyxa till det med en massa nya saker och vi skulle kunna unna oss att vara lediga tillsammans under det första året”, skriver Camilla.

”Jag skulle börja göra det jag trivs bäst med att göra, skriva sagor om människans historia, måla och teckna, utan att ligga vaken och oroa mig för ekonomin, skriver Inger.

Thomas skulle göra något som vi kanske alla drömmer om.

”Jag skulle låta bli att skita på minst tre dagar, sen skulle jag lägga världens ”kringla” på vdn:s skrivbord. Fantasilöst? Kanske det, men det hade vart kul”.

Uttänkt plan

Elin däremot är allt annat än fantasilös. Hon tycks ha tänkt ut en ordentlig plan för vad hon skulle använda pengarna till.

”Utan tvekan skulle jag först och främst betala så att jag kunde få göra en samlingsbox med alla Alexander Skargårds filmer. Sen skulle jag få dem översatta och sälja dem i hela världen. Sen skulle jag låta Alexander sova dåligt några nätter för att han inte fattat att han skulle ha gett ut boxen för länge sen”.

Majoriteten av läsarna skulle dock använda pengarna till förnuftigare saker som att betala av lån, köpa lägenheter och skänka pengar till välgörenhet.