Tiger och Elin uppges nära skilsmässa

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-04-14

"Träffade skilsmässoadvokat"

Skilsmässan mellan Tiger Woods och Elin Nordegren uppges vara nära.

Innan Elin reste till Arizona träffade hon en skilsmässoadvokat, skriver Radar online.

Elin Nordegren kom aldrig till Masters där Tiger Woods gjorde comeback. I stället ska hon ha tagit ett flyg till Arizona – ensam.

Nu rapporterar nöjessajten Radar online att Nordegren träffade en skilsmässoadvokat innan hon klev på planet. De ska ha tillbringat flera timmar tillsammans.

– Hon bytte advokat. Hennes nya advokat är inte från stan, säger en källa, med inblick i situationen, till sajten.

"Skilsmässa snart"

Flera amerikanska medier rapporterar att skilsmässan mellan paret är närmre än någonsin.

Enligt tidningen People blev Elin Nordegren väldigt upprörd över Nike-reklamen där golfstjärnan medverkar samtidigt som rösten från hans bortgångne pappa hörs.

– Hon skulle inte ha kommit i närheten av Masters i vilket fall som helst, men den gjorde henne ännu argare. Hon är över Tiger. Jag skulle inte bli förvånad om hon ansöker om skilsmässa snart, säger en vän till People.

"Äktenskapet är över"

Även amerikanska tv-showen Entertainment Tonight rapporterar att paret ska skiljas.

– Källor har uppgett för mig att äktenskapet är över, säger Kevin Frazier, en av programledarna, i Entertainment Tonights blogg.

– Paret har inte pratat på rätt länge. Det tros vara så att allt de behöver göra är att komma överens om ett par ytterligare detaljer gällande skilsmässan och sedan kan de skriva på skilsmässopappren och gå vidare med sina liv.