Gränbyhallen byter namn – igen

Av: Adelina Storkaas

Publicerad:

Uppsalas hockeyarena får ett nytt namn.

Denna gång får den namnet efter Almtuna IS:s senaste huvudpartner Upplands Bilforum.

2013 bytte Gränbyhallen namn till Metallåtervinning Arena. Nu är det dags för ännu ett namnbyte. Arenan ska heta Upplands Bilforum Arena under de kommande tre åren, skriver hockeyklubben på sin hemsida.

Har tecknat nytt avtal

Upplands Bilforum har tecknat ett treårigt avtal med Almtuna IS och köpt namnrättigheterna för Gränbyhallen och hockeyskolan.

– Arenanamnet var viktigt för oss, men också att vi fick möjligheten till namnet på ishockeyskolan, där det är viktigt för oss att en del av vår satsning i Almtuna också går direkt till dom allra yngsta ishockeyspelarna. Den frågan med ishockeyskolan var extremt viktigt för oss. Så vi är väldigt nöjda med samarbetet med Almtuna, säger Michael Rasi vice VD på Upplands Bilforum, i ett uttalande.

”Osäkra tider”

Samtidigt tackar Almtuna IS fastighetsägaren Sport- och rekreationsfastigheter AB för att det låter Upplands Bilforum kliva in som huvudpartner.

– Det är väldigt viktigt att vi genom Sportfastigheter får denna möjlighet till ett långsiktigt samarbete med Upplands Bilforum så att vi tillsammans kan fortsätta att utvecklas, speciellt i dessa osäkra tider, säger klubbchef Robert Lif.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN