Aftonbladet Dailys årskrönika

Aftonbladet Daily släppte under 2020 drygt 300 avsnitt med fördjupningar om aktuella nyhetshändelser. Över hälften av dom handlade om coronapandemin. Det här är vår berättelse om det märkligaste året i våra liv.

Vår tid kommer med all sannolikhet delas upp i tiden före och tiden efter 2020. Vi har tvingats ändra så stora delar av våra samhällen och våra egna liv att det förmodligen kommer förändra oss för alltid. Osäkerheten, okunskapen och oron har haft oss som mänsklighet i ett nacksving som aldrig verkar ta slut. Nu står vårt hopp till de vaccin som i allt större utsträckning nu nått våra mest sårbara. Men vad hände egentligen där emellan? För ett år sedan visste vi ingenting. Hur hamnade vi egentligen där vi står idag?

I fyra avsnitt får vi följa med till de stora nyhetshändelserna från 2020 som format och skakat om våra samhällen i grunden. I avsnitten hörs utdrag och intervjuer från några av de drygt 300 avsnitt av Aftonbladet Daily som publicerats under året samt inslag från Aftonbladets nyhetsredaktion.

Aftonbladet Daily görs av Jenny Ågren, Marcus Ulvsand och Olivia Svenson. Reporter och producent för årskrönikan är Patrik Syk.

Publisert: