Nyheter

Spontanisera dig

Jag heter Johan Rådh och är 22 år, jobbar som säljare och skriver en hel del på fritiden. Min dröm är att bli journalist och ska börja plugga på Poppius till hösten.
Jag heter Johan Rådh och är 22 år, jobbar som säljare och skriver en hel del på fritiden. Min dröm är att bli journalist och ska börja plugga på Poppius till hösten.

NYHETER

Tänk efter nu.

Hur är Du som person egentligen?

Fundera ett tag.

Kan du leva ut ditt liv till bristningsgränsen?

Alla har sin egen väg till resultat, äventyrare, forskare, professorer osv.

Att trippa ut på en lina 100 meter från marken utan säkerhetslinor ger både spänning och livslust, för vissa.

Jag vill påstå att alla söker en spänning och spänningen jag tror att vi söker ligger inte i en balansgång, tro mig

Vad som är spännande och inte hör egentligen inte hit. Utan det jag ska redogöra för, eller snarare propagera för, är att vi människor måste bli mera spännande, flirtiga och bara allmänt luriga.

Förfaller det sig så finns det en starkare drivkraft att föra en relation framåt. Det blir helt enkelt mycket roligare att umgås.

Jag menar, en öppen bok kan vem som helst läsa men sitter det lite hemlighetsfulla lås blir man nyfiken på vad som faktiskt står på ”första sidan”.

Speciellt vi stockholmare måste bli mera spralliga och börja skippa massa onödiga vardagsrutiner, vi måste spontanisera oss!

Det är något jag ska göra i alla fall, enligt mig är det betydligt roligare att träffa en ny bekantskap om denna person är spännande och inte är någon som lever efter tydliga formella normer som vem som helst som heter Johansson i efternamn kan tyda och kasta bort.

Spontanisera mera!

Så kanske du själv sticker hål på bubblan Du lever i.

Johan Rådh

ANNONS

Nu kan du fynda jackor, klänningar och allt för din basgarderob till REA-priser!

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter