Ulrika firar midsommar på Värmdö

Publicerad:
Uppdaterad:

Det blir en svensk midsommar för tv-stjärnan Ulrika Jonsson, 35.

I går landade familjen i Sverige.

För Aftonbladet berättar hon om planerna inför helgen.

Foto: TOMMY MARDELL
LANDADE I GÅR MED FAMILJEN. Ulrika Jonsson ska fira midsommar med familjen i 1700-talshuset på Värmdö utanför Stockholm, som är som gjort för tillställningen. Tomten är på 65 000 kvadratmeter med egen strand och det finns till och med en dansbana.

Det är en ledigt klädd Ulrika Jonsson som möter oss i dörren till egendomen på Värmdö utanför Stockholm. Osminkad och med håret uppsatt. I den ena handen har hon en flaska olivolja och i den andra handen vinäger. Hon är i färd med att laga en sen middag.

- Vi är här för att fira midsommar. Hela familjen. Men det är helt privat. Här vill vi vara för oss själva, säger hon.

"Mitt lilla heaven"

Ulrika Jonsson värnar starkt om sitt privatliv. Särskilt när hon och familjen befinner sig på hennes paradis på Värmdö. "Mitt lilla heaven", som hon kallar det.

Med på resan är hennes blivande make, Lance Gerrard-Wright, 35, hennes son Cameron, 8, dottern Bo, 2, och en barnflicka.

Hon har tidigare sagt att hon blir lycklig av att vara i Sverige. Här kan hon koppla av.

Att familjen firar midsommar i Sverige kommer därför inte som en överraskning. 1700-talshuset är som gjort för en midsommarfest.

Det ligger högt upp på en 65 000 kvadratmeter stor tomt med egen strand. Utsikten är fantastisk. Här finns till och med en dansbana.

Inga spår efter olyckan

För mindre än en vecka sedan brann ett av gästhusen på Ulrika Jonssons egendom ned. Men när Aftonbladet hälsar på syns inga spår efter olyckan. Det här är första gången Ulrika Jonsson tittar till egendomen sedan branden. Men hon vill inte kommentera olyckan utan skakar bara på huvudet när branden kommer på tal.

Bröllop den 16 augusti

Branden har inte påverkat hennes bröllopsplaner. Ulrika bekräftar att bröllopet ska hållas den 16 augusti som planerat. Samma dag som hon fyller 36 år.

- Jag kommer att gå ut med information om var. Alla som vill kommer att få möjlighet att vara med och ta bilder, men inte här på min privata mark, säger hon innan hon återgår till middagen.

I går:

Carola Ålstig

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM