Nyheter

Hon är Zlatans hemliga kärlek

NYHETER

Helena, 35, har varit stjärnans flickvän i tre år

zlatans älsklingar Hemliga kärleken Helena Seger och parets gula mops. En välbekant syn på bland annat Kastrup, där Helena brukar checka in för att flyga till Zlatan i Turin.

zlatans älsklingar Hemliga kärleken Helena Seger och parets gula mops. En välbekant syn på bland annat Kastrup, där Helena brukar checka in för att flyga till Zlatan i Turin.

Marknadschefen Helena Seger, 35, är Zlatan Ibrahimovics hemliga kärlek.

I tre års tid har paret snuvat världspressen på romansen.

- De är störtkära och bor med varandra, säger en av vännerna.

störtkär Zlatan Ibrahimovic har träffat drömtjejen.

I tre år har Zlatan Ibrahimovic, 23, varit tillsammans med Helena Seger.

Paret träffades i Malmö genom gemensamma bekanta.

- Det var Zlatan som raggade upp Helena. Han tyckte att hon var snygg och väldigt sexig, säger en av Zlatans vänner.

Paret lever stundtals som sambor och när han är i Malmö bor han hemma hos Helena.

Jul hos Zlatans mamma

Julen tillbringade paret hos Zlatans mamma Julka, i ett hus som han nyligen köpte till henne i Malmö. Grannarna har vid flera tillfällen sett när paret har gått ut med hunden, en liten gul mops, som vid sidan av Helena är Zlatans lilla älskling.

Flickvännen och hunden har vid flera tillfällen setts checka in vid SAS-disken på Kastrup för att flyga ner till Zlatan.

När Helena bodde hos Zlatan i Holland höll romansen på att avslöjas. Men eftersom hennes dåvarande arbetsgivare Malaco hade kontor där fick hon ett vattentätt alibi.

Under EM i Portugal 2004 satt Zlatans flickvän på vip-läktaren.

Helena Seger hamnade i fokus när hon under en eftermiddag var ute och shoppade med Victoria Beckham i en av lyxbutikerna. Inte heller då förstod fotograferna att den blonda svenskan var Zlatans hemliga kärlek.

Tillsammans i Italien

Under ett års tid har kärleksparet levt tillsammans i Italien där de under de sex första månaderna bodde på lyxhotellet Le Meridien i Turin. Där umgicks de helt öppet. Men ingen av deras vänner känner till relationen helt och hållet.

- Utåt sett vill Helena och Zlatan bara verka som goda vänner. De pratar aldrig om sitt kärleksliv med andra, berättar vännen.

Enligt den italienska sporttidningen Gazetta dello Sport ser Helena alla Zlatans matcher i Italien. Efteråt brukar hon vänta utanför arenan i hans Porsche Cayenne, oftast iklädd stora solglasögon och en keps nerdragen över huvudet.

Helena Seger har avböjt att kommentera sitt förhållande med Zlatan Ibrahimovic i Aftonbladet.

Daniel Nyhlén

ANNONS EXTERN LÄNK

REA hos Åhléns – upp till 50 % rabatt på massor av varor!

Åhlens

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter