God morgon! Det här hände medan du sov

avMikaela Somnell

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Man anhållen efter bråk på sjukhus i Karlstad

En 34-årig man är anhållen misstänkt för misshandel efter ett bråk på Centralsjukhuset i Karlstad på söndagen, skriver P4 Värmland.

Läs hela artikeln

Kina: Bara "en fas" i Xinjiang

Samhället i Xinjiang är "mycket hårt reglerat", erkänner Kina. "Men det är en fas" som regionen måste genomgå för att "återuppnå fred och välstånd", och allt kommer att återgå till det normala.

Läs hela artikeln

Fiasko för högerextrem marsch

Motdemonstranterna var uppemot hundra gånger fler. Och så började det ösregna. Det blev inte mycket av den högerextrema marschen i Washington i samband med årsdagen av förra årets våld i Charlottesville.

Läs hela artikeln

Woods var nära i nattens rysare

Det var nära, lika nära som på Carnoustie häromveckan. Men Tiger Woods, 42, fick kapitulera igen och jakten på den 15:e majortiteln går vidare. I stället var det Brooks Koepka, 28, som tog hem PGA Championship – efter en riktig nagelbitare.

Läs hela artikeln

Här festar Pitbull loss i Stockholm

Världsberömde rapparen Armand ”Pitbull” Pérez festade på Beirut café till in på småtimmarna natten till i dag. Aftonbladet träffade stjärnan i Stockholm som berättar att han är helt tagen av Sverige.

– Folket här visar alltid kärlek, det är ett fantastiskt ställe, säger rapparen.

Läs hela artikeln

Charmören Erik tog chansen – bjöd Ulla Löfven på dejt

Charmören Erik Eriksson, 90, tog chansen när han fick den.Han bjöd ut statsministerhustrun Ulla Löfven – på dejt.

– Vi får se hur det blir på lördag, om jag blir ensam och tittar på fotboll medan Ulla är på dejt, säger statsministern.

Läs hela artikeln

Valstugorna tar över våra städer

INGVAR PERSSON: I fredags blev jag på sätt och vi vittne till valrörelsens starskott, i alla fall i Borås. På Stora torget, mitt i spåren efter kvällens stadsfest och nattens oväder, placerade de politiska partierna ut sina valstugor. Lastbilar med gigantiska kranar fick stå i kö.

Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!