Babylycka och sommarminnen

NYHETER

Robinson-Martin Melin har just fått en son med sin Camilla Läckberg.

Expedition:Robinson-vinnaren Martin Melin arbetar som polis i Stockholm och lever tillsammans med författarinnan Camilla Läckberg. I år njuter han av sommaren hemma i Stockholm tillsammans med sin nyfödde son Charlie.

Foto: Karin Törnblom

Vad händer i sommar?

– Jag är pappaledig med lille Charlie som föddes den 4 juni. Vi ska stanna hemma i Stockholm mest, men vi åker ner en vecka hela familjen till Camillas släkt nere i Fjällbacka i Bohuslän.

Har du något bra tips för oss som ska semestra i Sverige i sommar?

– Mitt bästa tips är Mariefred, som ligger ungefär 6 mil från Stockholm. Det är en söt liten stad med en fin huvudgata där man kan promenera ta en fika på torget eller strosa ner till stranden och bada. Det är också ett bra resmål om man har barn. Där finns en riktig järnväg med ånglok, vagnar, stationsbyggnad och allt, barnen tycker att det är jätte spännande. Sen finns också Gripsholms slott. När jag var liten bodde jag några år i Mariefred tillsammans med mina föräldrar som drev restaurang där.

Har du något speciellt sommarminne?

– Jag har ett från Mariefred. Då var jag bar 11 år och skulle cykla till badplatsen själv genom skogen. Men så välte jag och hamnade rakt i ett buskage med brännässlor. Jag blev svedd över hela kroppen – det var inte kul mitt i sommaren som liten grabb. Usch, jag kan fortfarande känna hur ont det gjorde!

Lina Thorén / Minimedia