Klappar under hundralappen

Bästa tipsen för dig med liten julklappskassa – eller stor familj

Börjar lågkonjunkturen ta ut sin rätt i julhandeln?

Lugn, här är bästa tipsen på billiga prylar.

Fixa klappen under hundralappen.

Roligaste billiga julklapparna till vänner och bekanta är kanske teknikprylar. Lustiga och användbara manicker, som uppskattas av såväl unga som gamla.

Billigt skoj

Ett exempel är ”kuddhögtalarna”. Det är platta högtalare som kan läggas under kudden, perfekt för den som vill sova med musik – utan att störa sängkamraten.

Högtalarna finns bland annat på sajten coolstuff.se, och kostar 65 kronor.

– Sedan säljer vi också mycket av vårat lilla metallpussel, som kostar 35 kronor, såhär inför julen, säger Kajsa Knapp som är en av grundarna till coolstuff.se.

Vilket är bästa julklappstipset?

– För tjejer är en av de grejer som säljer bäst såhär inför ju, en liten miniapa som blåser luft på nymålade naglar så att de torkar snabbare, tipsar Kajsa Knapp.

Hälsotrenden

På prylaffären Drömhuset kan man bland annat julhandla en badanka med fjäderboa, 39 kronor, en stekpanna i form av ett hjärta 49 kronor och skrubbvante för potatis 25 kronor.

Vilket är bästa julklappstipset?

– Årets julklapp är spikmattan, men en annan av årets bästa julklappar är massagespindeln. Den kostar bara 20 kronor och verkar vara en riktig storsäljare, säger Eva på Drömhuset vid Östermalmstorg i Stockholm.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN