Skara Sommarland

Man påminde rökare om rökförbud – misshandlades blodig

Av: 

Lovisa Sars

NYHETER

När mannen såg några som rökte på Skara sommarland, gick han fram för att säga åt dem att de inte fick röka där. Då slog de tre rökarna honom i ansiktet, detta skriver Skaraborgs läns tidning.

Det var under lördag eftermiddag polisen larmades till Skara Sommarland när en av besökarna i parken misshandlats. Han hade blivit slagen blodig i ansiktet av tre andra män, vilket Skaraborgs läns tidning var först att rapportera om.

Anledningen till att de slog mannen var för att de blev arga när han påpekade att de bröt mot rökförbudet i parken.

Samtliga misstänkta var minderåriga

När polisen anlände till platsen där misshandeln ägt rum, hade de tre männen försvunnit. Mannen som blev slagen hade ingen relation till de tre männen sedan tidigare.

Senare under kvällen meddelade polisen att de tre misstänkta männen hade identifierats. Eftersom samtliga som deltog i misshandeln var minderåriga, fick deras målsmän kontaktas.

Mannen som blev slagen fick uppsöka sjukhus för kontroll. Polisen uppger till tidningen att det främst var mannens ansikte som skadats blodigt.

En anmälan om misshandel har upprättats, men något gripande har inte blivit aktuellt.


PODD: Den oväntade konsekvensen av rökförbudet

I nyhetspodden Aftonbladet Daily reder vi ut hur rökförbudet kommer fungera i praktiken - och hur det kommer drabba olika verksamheter

ANNONS

Stoppa myggen i sommar! Nu är det SPECIALPRIS på myggmedel!

Extern länk från Apohem

Köp här!

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Skara Sommarland

Brott

Våldsbrott

Rökförbud