Elin har tagit av sig ringen

avKarin Östman, Erik Nises

I går kväll landade Tigers jet i Sverige

1 av 3 | Foto: Foto: ROBYN BECK/AFP
DÅ Bilden visar paret på en golftävling den 11 oktober 2009. Otrohetsskandalen hade ännu inte rullats upp.

LONDON/STOCKHOLM. Elin Nordegren har tagit av sig vigselringen.

När hon stannade för att tanka i lördags blev sprickan mellan henne och Tiger Woods tydlig.

Elin gömde sina känslor bakom ett par solglasögon. Men den ringlösa vänsterhanden talar för sig själv.

Elin Nordegren försöker leva ett så normalt liv som möjligt för barnens skull. De är hennes största prioritet just nu. Därför var det viktigt för henne att ta med dem på en julfest i Florida i lördags, uppger den brittiska tidningen The Sun.

Gifte sig för fem år sedan

När hon stannade för att tanka gömde hon sig bakom ett par mörka solglasögon. I sin vänsterhand höll hon ett fast grepp om ett kreditkort. Men bilden som publiceras i dagens The Sun visar att Elin Nordegren tagit av sig sin diamantring som hon burit sedan giftermålet för fem år sedan.

Brittiska tidningen News of the World avslöjade i går att Elin tagit kontakt med skilsmässoadvokater. Men tidningen hävdade att brytningen mellan Tiger och Elin skulle ske först efter jul.

Brittiska medier har rapporterat att Elin Nordegren och Tiger Woods kommer att fira jul i Sverige.

Mamma tillbaka på jobbet

I går spekulerade även amerikanska källor i att Elin och Tiger kunde finnas ombord på ett privatplan av modellen Gulfstream som flög från Boston och landade i Göteborg i går kväll.

Enligt amerikanska luftfartsmyndigheter står flera företag registrerade som ägare av planet. Ett av företagen är ETW. Namnet står för Eldrick Tiger Woods och golfstjärnan står registrerad som ordförande för företaget som är baserat i Orange County i Florida där golfstjärnan bor.

Dessutom ska Elin Nordegrens mamma Barbro Holmberg, som besökt sin dotter i USA, vara tillbaks på sitt jobb i Gävle i dag.

Men när planet strax efter nio i går kväll landade på Säve, utanför Göteborg, klev bara tre personer ut. Samtliga medlemmar av besättningen. Enligt dem flög planet utan passagerare och anledningen till besöket var att ”hämta någon i veckan”.

I går kväll lyste det också i Elins och Tigers lägenhet i centrala Stockholm.