Madeleine och Chris lämnar New York

avOlof Svensson

1 av 4
Madeleine och Chris O’Neill blev äkta makar i Slottskyrkan i Stockholm.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lämnar USA.

Det bekräftar paret för SVT:

– Vi kommer inom en nära framtid att flytta till Europa, säger hon.

I veckan släppte hovet nyheten att Madeleine och Chris väntar sitt andra barn. Nu bekräftar paret även att de inom kort kommer lämna New York.

– Vi kommer inom en nära framtid att flytta till Europa, säger Madeleine till SVT i programmet ”Året med kungafamiljen 2014”.

Anledningen är att både Chris och Madeleine vill ha närmare till sina familjer.

Madeleine berättar även om glädjen över att prinsessan Estelle är så förtjust i kusinen Leonore.

– Hon är väldigt förtjust i Leonore vilket är väldigt gulligt. Hon vill byta blöjor, hon vill bada, hon vill mata. Det är väldigt skönt för mig, jag behöver knappt göra någonting, säger Madeleine.

London eller Stockholm?

Ryktet om att paret är på väg att lämna Manhattan efter fyra år har cirkulerat sedan i mitten av oktober. En mycket närstående person till paret sa då till Svensk Damtidning att Madeleine, Chris och Leonore kommer att flytta till London.

Chris O'Neill är själv uppvuxen i London och har sin mamma där. Madeleine har dessutom flera nära vänner i staden. Men paret har även en lägenhet i Hovstallet på Östermalm i Stockholm.

I klippet från ”Året med kungafamiljen 2014” som SVT publicerat på sin sajt framgår inte vart paret kommer att flytta - mer än att det är till Europa.