Rebecca talar ut om sin affär

Publicerad:
Uppdaterad:

"Beckham älskade min kropp"

LONDON

Fler och fler detaljer läcker ut om Rebecca Loos affär med fotbollsstjärnan David Beckham.

Hon hävdar att han var en mycket ensam man.

- Han hade både sex och roligt med mig, två saker han inte haft på länge, säger hon.

Rebecca Loos har talat ut. I morgon kommer hon att berätta hela historien i engelska tidningen News of the World. Men redan nu börjar detaljer läcka ut. Vänner till den före detta personliga assistenten berättar om hennes kärleksaffär med fotbollsstjärnan.

"Victorias fel"

- Han älskade min kropp, och jag älskade hans - men vem skulle inte gjort det, ska hon ha sagt enligt en nära vän som tidningen The Sun pratat med.

- Han pratade med mig om sin ensamhet och det faktum att han saknade sina barn. Han tyckte det var Victorias fel att de inte var i Spanien och de grälade mycket om det. Han brukade prata med sina barn på telefon och han var alltid väldigt upprörd efteråt. Han brukade säga att det var som om Victoria förlorat allt intresse både för honom och barnen. Jag tror att han till slut bestämde sig för att han kunde leva som om han var singel, ska Rebecca ha sagt enligt vännen.

Lesbisk erfarenhet

Hon påstås också ha berättat att Beckham var mycket fascinerad av hennes bisexualitet.

- Han älskade att höra mig prata om flickvännerna jag haft och jag berättade i detalj om lesbiskt sex.

Rebeccas lesbiska erfarenheter är ett hett ämne i engelsk press. Hennes före detta flickvän, Sharon Orley, 35, berättar i The Sun om Rebecca Loos sexuella aptit.

- Inget var för utmanande för Rebecca, säger hon.

Tidigare artiklar:

Malin Hendriksen

Publicerad: