Madeleine kan ha förts bort av pedofilring

NYHETER

Mejltrafik mellan portugisisk och brittisk polis avslöjad

Bortförandet av Madeleine kan ha varit väl planlagt.

Först fotograferad – sedan bortförd av en internationell pedofilring.

Det avslöjar mejltrafik mellan brittisk och portugisisk polis.

Ett mejl skickat av brittisk polis till kolleger i Portugal i mars i år avslöjar att man misstänker att en internationell pedofilring kan ha fört bort treåriga Madeleine McCann.

Enligt breven ska pedofilringen baserad i Belgien ha "lagt in en beställning" på en liten flicka. Madeleine, som var på semester i Portugal, ska ha fotograferats av en person knuten till gruppen – vilken betämde sig för att just hon skulle föras bort.

Uppgifterna cirkulerar i dag i internationella medier, däribland The Daily Telegraph som även dokumenterar mejltrafiken.

Anknytningar till norra Afrika

Informationen som nu kommer fram sägs även bekräfta vad föräldrarna länge hävdat: att Madeleines försvinnande skulle ha varit väl planlagt.

Utredningen i fallet Madeleine McCann lades nyligen ner.

Ändå fortsätter spekulationerna.

Obekräftade uppgifter menar att pedofilgruppen kan ha anknytningar i norra Afrika. Rykten går också om att flickan kan befinna sig hos en kringresande cirkus hemmahörande i Frankrike.

Fantombild finns

Åtskilliga källor menar dock att polisens hetaste spår ska vara den belgiska pedofilringen.

Enligt obekräftade uppgifter i medier har polisen har tagit fram en fantombild av den misstänkte kidnapparen. Dock vill man inte offentliggöra den eftersom man då skulle kunna riskera Madeleines liv.