Flög själv med skrikande bebis – då kom oväntad hjälp

avAndreas Randhir Granfors

Publicerad:
Uppdaterad:

”Gjorde min familj så lycklig”

Foto: Rebekka Garvison/Facebook

Att flyga själv med en tre månader gammal bebis kn vara något av en utmaning. Rebekka Garvison hade dock turen att få oväntad hjälp av en främmande kvinna på sin flygresa. ”Hon bar till och med min dotter av planet”, skriver Rebekka i ett Facebookinlägg som Huffington Post publicerat.

Rebekka Garvison och dottern Rylee, tre månader, skulle förra veckan flyga till Alabama för att hälsa på sin man Nick, som jobbar inom den amerikanska militären. Rylee skrek och Rebekka blev allt mer stressad. Men då uppenbarade sig oväntad hjälp i form av den då främmande kvinnan Nyfesha.

”Hon frågade om hon kunde hjälpa till med att hålla henne”

I ett Facebookinlägg, som delats över 90 000 gånger, skriver Rebekka om flygturen och hjälpen de fick.

”Rylee grät så jag frågade en flygvärdinna om jag kunde få flytta fram några rader där det fanns tomma stolar. Rätt vad det var så satt jag bredvid den här fantastiska kvinnan. Jag vet inte om hon märkte hur stressad jag var men hon frågade om hon kunde få prova att hålla Rylee. Så fort hon fick Rylee tittade Rylee ut genom fönstret och slutade gråta. Hon somnade så fort vi lyfte och sov hela resan”.

”Gjorde vår familj så lycklig”

Rebekka och Nyfesha har behållit kontakten och flygturen ser ut att vara början på en fin vänskap.

”Du anar inte hur mycket fin goda gärning betydde, du gjorde vår familj så lycklig. Du kunde ha skakat på huvudet och varit lika irriterad som de andra resenärerna men du höll Rylee och lät mig vila. Jag blev tårögd när jag såg er sitta bredvid mig. Tack så mycket!”

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM