Nyheter

Bästa tipsen för en lyckad sommarfest

Av: 

Minimedia

Lina Thorén

NYHETER

Det är mycket att tänka på inför midsommarlunchen, födelsedagsfirandet eller sommarfesten.

Här är expertens bästa tips vad du inte får glömma.

Tiki Blomkvist är restaurang– och eventkonsult i Stockholm med stor erfarenhet av att anordna fester och middagar.

Vad är viktigt att tänka på när man ordnar en stor middag?

– Att man förbereder sig ordentligt. Börja förbereda allt som går flera dagar innan så att det inte blir så stressigt på själva festdagen. Se till att du blir klar i tid, så att du som värd eller värdinna slipper stå i köket så mycket när gästerna kommer.

Vad gör en lyckad fest?

– Det är väldigt viktigt att ha rätt blandning av gäster. Kanske lite folk som känner varandra och lite andra. Försök få en intressant blandning av folk, inte bara dagismammor eller pluggkompisar eller så, så att gästerna kan träffa någon ny intressant person.

Vad får jag inte glömma bland förberedelserna?

– Glöm inte att göra lite fint på toaletten för gästerna. Och kanske tömma i hallen så att alla skor och jackor får plats. Om man har festen hemma hos sig så kan man också tänka på att plocka bort saker som är väldigt privata – om någon öppnar en låda för att leta efter mer toalettpapper och hittar en dildo så blir det pinsamt för både dig och gästen. Du kommer säkert att visa runt i huset eller lägenheten och då kanske det är onödigt att det står en fotsvampsalva på nattduksbordet i sovrummet.

ANNONS

Sänk elkostnaden! Jämför elavtal och hitta ett bra avtal för dig – helt gratis!

Extern länk från Compricer

Jämför och byt nu!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter