Utpressare gjorde Anna Nicole gravid

1 av 3 | Foto: väntar barn Anna Nicole Smith, 38, är gravid. Pappan till barnet kräver dock att få tillgång till både barnet - och hennes pengar.
NYHETER

HOLLYWOOD

Anna Nicole Smith ska bli mamma igen.

Den 38-åriga före detta nakenmodellen väntar barn med en "kompis".

Men den blivande pappan vill ha båda barnet och hennes pengar.

Lita på Anna Nicole när det gäller att ställa till det för sig.

Just som den storbystade blondinen fått Högsta domstolen på sin sida i den bittra arvstvisten ser det ut som om hon är på väg att sätta ytterligare ett barn till världen.

Graviditeten hotar inte bara hennes enda inkomstkälla - från bantningsföretaget Trimspa. Nedkomsten riskerar dessutom att leda till en ny rättstvist.

"Håller på att bli tokig"

- Anna håller på att bli tokig eftersom hon blev gravid med en kille som nu ställer krav. Han säger "Jag vill ha pengar och tillgång till barnet", säger en källa till New York Daily News.

Att det ligger något i uppgifterna visar den totala tystnaden från Anna Nicoles advokater. Kent Richland, som representerade blondinen i Högsta domstolen, hänvisar till Anna Nicoles manager och advokat Howard K Stern. Han ville i går inte utttala sig.

Fick inte sex

Richland uppgav att Anna Nicole var på plats under Högsta domstolens sammanträde i måndags, men till skillnad från i rättsprocessen i februari undvek hon effektivt kändisfotograferna - något som tyder på att havandeskapet redan kan synas.

Från ett äktenskap med första maken, Billy Smith, har Anna Nicole sonen Daniel, 20.

Hon och Billy gifte sig 1985

och skilde sig 1987.

- Hon lämnade mig sex månader efter att vår son föddes. Jag ville ha sex men hon vägrade. När jag sparkade henne ur sängen stack hon, sa Smith i en intervju med Aftonbladet.

Slåss för jättearv

I dag slåss Anna Nicole om pengarna efter maken och oljemagnaten J Howard Marshall. Paret vigdes 1994, när hon var 26 och han 89.

Han lämnade efter sig 14 miljarder kronor.

Kommer hon någonsin åt pengarna kan hon tvingas dela med sig av dem - till pappan till det blivande barnet.

Magnus Sundholm