Erik friade till Madde –med underbar sång

1 av 2
NYHETER

Efter ett år och åtta månader tillsammans bestämde sig Erik för att fria till Madde – på sitt alldeles egna sätt, rapporterar NA.

– Det var så många som grät, folk som vi inte kände kom fram och gratulerade, säger Erik till Aftonbladet.

Våren 2015 träffades Erik Loön, 24, och Madelene Nilsson, 26, när Erik var chef på en show där Madelene jobbade. Och snart blev de ett oskiljaktigt par.

Så under de senaste månaderna har framförallt Erik smidit planer för framtiden – med äktenskap i sikte.

– Det har mest pågått i mitt huvud, men sen hade jag och några vänner hjälpt till med en flytt. Då satt vi och käkade, och spånade på hur det kunde gå till, säger Erik.

Var oerhört nervös

Lösningen var ganska självklar för den showande 24-åringen. Eftersom han och Madelene båda jobbar på showkrogen Eztrad i Örebro bestämde han sig för att skriva en sång och sjunga den i slutet av uppsättningen.

När Erik och parets gemensamma vänner började sjunga sången fick Madelene sina aningar om vad som skulle ske.

– Jag fattade ganska fort när han tog micken. Och jag blev jättenervös, säger hon.

Eriks känslor gick på högvarv. Han har stått på scen i över tio år, men säger själv att han aldrig varit så nervös som den där kvällen den 21 december.

– Jag kunde knappt sjunga, jag kunde knappt stå upp, säger han.

”Så många som grät”

Madelene svarade självklart ja. Och det var inte bara Erik och Madelenes känslor som var i ett enda virrvarr efter framträdandet.

– Det var så många som grät! Även folk som vi inte känd kom fram och gratulerade, och sen har det bara exploderat i sociala medier, säger Erik.

De njuter av uppmärksamheten. När bröllopet ska stå är ännu inte bestämt, först vill paret hinna landa i känslan av att vara nyförlovade.

– Men det blir garanterat show på bröllopet också, säger Erik.

Madelene fyller i:

– Jag skulle absolut rekommendera att bli friad till såhär, det var jättekul. Och så mäktigt att Eriks närmaste vänner var så involverade i det, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Örebro

Bröllop