Här matas tigrarna – med levande åsna

Av: Dennis Jörnmark Callstam

Publicerad:

Zoobesökare i Kina chockades – när de såg hur en grupp män kastade ned en levande åsna i tigerdammen, rapporterar South China Morning Post.

Det var i måndags förra veckan som en grupp män tog sig fram till tigerburen på en djurpark i Changzhou i östra Kina. Besökare runtomkring blev chockade när de såg hur männen sedan kastade ned levande åsna i tigrarnas damm.

Det tog en halvtimme, sedan hade åsnan vandrat vidare till de sälla jaktmarkerna. Och en video från händelsen fick stor spridning i sociala medier – där många rasat över hur djuret behandlades.

”Jag förstår inte hur det här kan få hända, hur kan man få driva ett zoo om man låter det gå till såhär”, undrar en person som kommenterat filmen.

Försökte även kasta i get

Enligt South China Morning Post har en talesperson för djurparken förklarat att det är en förgrymmad aktieägare som låg bakom aktionen. Personen ska ha hamnat i någon form av konflikt med djurparkens ledning.

Ett vittne har också berättat att männen också försökte slänga ned en get till tigrarna efter att åsnan kastats ned. Men då lyckades säkerhetspersonal och andra besökare sätta stopp för djurplågeriet.

Se videon från händelsen ovanför artikeln.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN