20-åring försvunnen i Örnsköldsvik – stort sökpådrag

NYHETER

En 20-årig man är förvunnen i Örnsköldsvik sedan natten till lördag.

Nu söker både polis och Missing People efter honom.

– Vi vill ha allmänhetens hjälp och anhöriga vill att man ska söka i uthus och sånt, säger Mikael Baudin vid polisen till Allehanda.

Den försvunne mannen som är i 20-årsåldern sågs senast vid restaurang Allstar på Strandgatan i Örnsköldsvik vid 01-tiden under natten mot lördag.

Han ska då ha varit berusad och sagt till sina vänner att han skulle gå hem.

– Han har lämnat ungefär vid 01-tiden, sedan är det ingen som har sett honom, säger Mikael Baudin, befäl vid polisens ledningscentral till Allehanda.

Ett stort sökpådrag med hundpatruller, räddningstjänst och allmänheten inleddes under lördagen efter den försvunna mannen och under söndagsmorgonen påbörjade Missing People en skallgång.

– Vi vill ha allmänhetens hjälp och anhöriga vill att man ska söka i uthus och sånt, säger Mikael Baudin till Allehanda.

Mannen ska ha varit klädd i en vit pullover över blå skjorta, blå jeans, en mörkblå vårjacka och vita skor alternativt bruna boots. Han är 187 centimeter lång och mellanblond.

Polisen uppmanar allmänheten att ta kontakt på på telefonnummer 114 14 om man har sett eller hört något gällande den försvunna mannen.

ARTIKELN HANDLAR OM