Strauss-Kahns dna på städerskans kläder

avSofi Tagesson

Publicerad:
Uppdaterad:

Våldtäktsanklagade före detta IMF-chefen Dominique Strauss-Kahns dna har hittats på städerskans kläder.

Nu kommer också nya uppgifter om hur städerskan försökte undkomma övergreppet.

Den 32-åriga kvinnan har anmält Strauss-Kahn för våldtäktsförsök. Han ska ha jagat henne, och sedan bland annat tvingat henne att utföra oralsex på honom.

Källor med insyn i utredningen berättar nu för Nbc att Strauss-Kahns dna har hittats på de kläder städerskan hade på sig vid tillfället för våldtäktsförsöket.

Strauss-Kahn nekar fortfarande till att har förgripit sig på hotellstäderskan.

"Snälla, snälla, sluta"

Källor inom utredningen berättar för Fox News att städerskan under våldtäktsförsöket ska ha försökt undkomma på flera sätt. Bland annat ska hon ha talat om för Strauss-Kahn att hennes chef befann sig i korridoren utanför, trots att detta inte var sant.Dessutom bönade och bad hon honom att sluta.

– Snälla sluta. Jag behöver mitt jobb, jag kan inte förlora det, gör inte så här. Jag vill inte förlora mitt jobb. Snälla, snälla, sluta. Snälla sluta, sa städerskan enligt utredarna.

"Vet du inte vem jag är?"

Strauss-Kahn ska ha svarat:

– Nej gumman. Oroa dig inte, du kommer inte att förlora jobbet. Snälla gumman, oroa dig inte.  Vet du inte vem jag är? Vet du inte vem jag är?

Dominique Strauss-Kahn misstänks för sju sexrelaterade brott, varav våldtäktsförsöket på en 32-årig hotellstäderska är det allvarligaste. Han släpptes mot borgen i fredags och bor nu hos sin hustru i New York i väntan på rättegång.

Publicerad: