Spela med mode

1 av 3 | Foto: Retrorätt för VM. Foto: H&M
NYHETER

För alla hobbyfotbollsfantaster som har hjärtat i H&M-butikerna men ögonen på tv-sända VM-matcher - det här är så nära vinsten ni kan komma. För nu ska det synas på kläderna att det är fotbolls-VM.

H&M:s designteam kan konsten att klä oss till vardags och fest. Och nu klär de oss till och med för ett fotbolls-VM. Företagets designchef Margareta van den Bosch uttalar sig om saken:

- Hittills har det saknats trendiga plagg och accessoarer med fotbollstouch. Vi vet att många av våra kunder är intresserade av både mode och fotboll och vi tycker att även den modeintresserade fotbollssupportern ska kunna känna sig rätt under VM i sommar.

Trendig bikinikollektion

Retrolooken löper som en röd tråd genom nationsinspirerade plagg och accessoarer. Ungdomslinjen innehåller t-shirts med senaste snitt och olika tryck, linnen, kepsar, pins, flip-flops och väskor. För henne finns en trendig bikinikollektion med hipsterbyxa och trekants-bh medan herrlinjen visar upp sig i klassiska t-shirts, linnen, underkläder, flip-flops, kepsar och svettband.

De riktigt små får nöja sig med bodies med korta ben, t-shirts och kepsar.

Ida Lithell , Allt om Stockholm