Lullprinsen

NYHETER

Pierre av Monaco är ute och ramlar

1 av 4 | Foto: Monacos lillprins säckar ihop mitt bland kvällsflanörerna, med flickvännen över sig.

Redlöst berusad och med en okänd blondin över axeln.

18-årige Pierre Casiraghis vilda fest på Capri visar att han är beredd att ta över skandaltronen i Monacos furstehus.

Så har vi inte varit vana att se Pierre Casiraghi, 18 - yngste son till Caroline av Monaco: höggradigt berusad, med en cigarett i handen och den dyra designerskjortan hängandes utanför.

Pierre Casiraghi har annars fått skandalerna med bröstmjölken. Han har vuxit upp i en familj som producerat rubriker som andra familjer alstrar smutstvätt.

"Rena korgossen"

Men medan storebrorsan Andrea, 21, följt familjetraditionen och misshandlat fotografer, partajat och ständigt omgett sig med nya fotomodeller har Pierre varit rena korgossen. Han har beskrivits som en spexare på internatskolan i Paris och har mest ägnat fritiden åt att idrotta eller titta på favoritsporten formel1. Fram till nu.

Häromkvällen festade han till rejält på den italienska turistön Capri i sällskap med en blond skönhet. Vid stängningsdags slängde han nonchalant damen över axeln och lämnade krogen.

Dråsade i backen

Ute på gatan tog dock orken slut för den berusade Pierre, som dråsade i backen med blondinen över sig.

Förvånade kvällsflanörer fick sedan se den monegaskiska kungligheten ha fullt sjå med att ta sig upp, samtidigt som hans sällskap visade upp det mesta av det som fanns under den kortkorta klänningen.

Pierres skandal-släkt

Eva Buskas